Föreläsningar om fatigue

Nu har du som är patient hos Centrum för reumatologi möjlighet att delta vid en föreläsning om sjukdomsrelaterad trötthet, så kallad fatigue. Du kan välja att delta vid en föreläsning på plats eller en digital via Alltid öppet-appen.

Den här föreläsningen anordnas tillsammans med Centrum för neurologi inom Akademiskt specialistcentrum. Föreläsningens målsättning är att du som deltar ska få mer kunskap om fatigue för att öka din beredskap att hantera dina dagliga aktiviteter. 

Innehåll

Du får information om energibesparing, användning av strategier, teknik, verktyg och ergonomi. Vi tar också upp hur du kan planera för att hitta en balanserad livsstil.

Föreläsare

Anna Engström och Åsa Lindberg, arbetsterapeuter vid Akademiskt specialistcentrum. 

Datum och tid

Du kan välja att delta vid ett av följande tillfällen. 

Tisdag 17 oktober klockan 16-17.30. Den föreläsningen sker på plats, se mer information nedan. 

Tisdag 7 november klockan 14-15.30. Den här föreläsningen sker digitalt i Alltid öppet-appen. 

Plats

Föreläsningen som sker på plats äger rum hos Centrum för neurologi, som vi deltar lokaler med. Adress Akademiskt specialistcentrum, Solnavägen 1 E, plan 5, 113 65 Stockholm. 

För dig som kommer med bil, färdtjänst eller taxi är adressen Norrbackagatan 90, 113 65 Stockholm. 

Kostnad

Som patient hos oss betalar du samma som för ett vanligt besök: 250 kronor. Kostnaden går på ditt högkostnadskort. För dig som har frikort är föreläsningen gratis. 

Anmälan

Du som vill vara med anmäler dig via Alltid öppet-appen. När du loggat in i appen väljer du mottagningen "Centrum för reumatologi" och sedan "Föreläsning om fatigue."

Du kan också anmäla dig via telefon 08-123 676 50. 

Välkommen med din anmälan!

Om du får förhinder

Kan du inte delta i den föreläsning du anmält dig till är det viktigt att du avanmäler dig senast 24 timmar innan föreläsningen börjar. Annars blir du debiterad 400 kronor, alltså samma som om du uteblir från ett inbokat besök. Frikort gäller inte då. 

Du avanmäler dig via telefon 08-123 676 50. 

Publicerad 2023-09-18