Skriv ut den här sidan

För vårdgivare

Vi samverkar med primärvården och med andra vårdgivare för att patienter ska få tidig diagnos och rätt behandling i ett snabbare skede.

Vi vill öka kunskapen om artritsjukdomar inom Stockholms läns landsting. Vi fokuserar på tidig diagnostik och behandling för patienter med artritsjukdomar och hur vi tillsammans med patienter och remittenter kan skapa nya arbetssätt.

Snabbare diagnos och rätt behandling

Genom ett ökat samarbete och tydligare dialog kan vi bidra till att mer kunskap tas fram och når patienter i fler kanaler. På det sättet kan vi komma i kontakt med patienter i ett tidigare skede, vilket möjliggör en snabbare diagnos och rätt behandling i ett tidigare skede. Ett nära samarbete sker med reumatologkliniken på Karolinska universitetssjukhuset.

Vi rekommenderar patienter att använda webbtjänster på 1177 för att förbereda sig bättre inför konsultationen i primärvård.

Här finns vi

Besöksadress
Solnavägen 1E, plan 5
113 65 Stockholm

Du som kommer med färdtjänst eller taxi är välkommen att använda ingången på södra sidan av huset, adress Norrbackagatan 90.

Kollektivtrafik
Vi rekommenderar att du i första hand väljer kollektiva färdmedel när du ska till oss.

Buss nummer 3, 58, 67, 73, 77, 597 eller 697 till hållplats Torsplan.

Tunnelbanans gröna linje till Sankt Eriksplan, uppgång mot Torsgatan. Gå cirka 650 meter eller ta någon av bussarna ovan till Torsplan.

Pendeltåg till Stockholm Odenplan, uppgång Vanadisvägen. Gå cirka 600 meter.