Sjuksköterskor vid vår mottagning är uttagna i strejk

Sjuksköterskor vid vår mottagning har tagits ut i strejk. I det här läget måste vi prioritera vård som av medicinska skäl inte kan vänta. Det betyder att vi tyvärr har en starkt begränsad tillgänglighet via telefon och i våra digitala kanaler Alltid öppet och e-tjänsterna via 1177.se

Vi beklagar om det här drabbar dig som är patient hos oss och vi gör allt vi kan för att minimera påverkan på din vård. Den här sidan kommer att uppdateras med mer information framöver.

Du som har ett inbokat besök

Hör du inget annat ska du komma på ditt besök som planerat. Vi kontaktar dig om vi skulle bli tvungna att flytta fram ditt inbokade besök.

Ladda gärna ner Alltid öppet-appen och slå på avisering med SMS i appen. Då får du ett direktmeddelande om ditt besök skulle bli avbokat eller framflyttat.

Du som fått remiss till oss

Har du blivit remitterad till oss från en annan vårdgivare, kan du kontakta den mottagning som remitterat dig om du har frågor. Du kan också ringa sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177.

Du som blir akut sjuk

Ring sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177, så får du råd av en sjuksköterska vad du bör göra. Vid livsfara ska du alltid ringa 112.

Vårdcentral online har öppet alla dagar i veckan klockan 7:00-21:00. Där kan du boka telefonrådgivning eller videomöte med läkare. Du når Vårdcentral online via Alltid öppets app eller webbplats www.alltidoppet.nu (länken öppnas i nytt fönster).

Tack för ditt tålamod

Vi beklagar om det här drabbar dig som är patient hos oss och vi gör allt vi kan för att minimera påverkan på din vård.

Publicerad 2024-06-11